Son Satır Güncel Bilgiler

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Bankalar
  4. »
  5. İng Bank ATM Para Çekme ve Yatırma Limitleri

İng Bank ATM Para Çekme ve Yatırma Limitleri

Aydin Duran Aydin Duran -
148 0

ING Bank tarafından müşterilerine günlük para çekme limiti 1000 TL olarak tanımlanmıştır. 1000 TL’den fazla para çekmek isteyen müşterilerden belli bir miktar da kesinti yapılması söz konusu.

ING Bank, bankacılık sektörüne kazandırmış olduğu finansal hizmetler ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran başarılı bir finans kuruluşudur. Ülke için de ve hatta dünya genelinde bulunan şubeleri ile çeşitli ve farklı ürün ve ya hizmetler sunan ING Bank, ayrıca en yakın ING Bank ATM, internet bankacılığı, mobil şube ve telefon bankacılığı gibi çeşitli kanallar vasıtasıyla da hizmetlerini kesintisiz şekilde devam ettirmektedir. ATM’leri üzerinden para çekme, para yatırma, para transferi, ödeme işlemleri gibi şubelerde yapılan pek çok işlemi kolaylıkla ve güvenle gerçekleştirebilmeye imkan tanırken, ING Bank ATM den para yatırma limiti ve ING Bank ATM para çekme limiti gibi çeşitli tedbirler ile de müşterilerine güvenli bir bankacılık ortamı sunmaktadır.

ING Bank ATM Para Çekme Limiti

ING Bank, diğer farklı bankanın ATM’sinde olduğu üzere müşterilerine ATM’leri aracılığı ile çeşitli hizmetler sunmayı hedefliyor. Para çekme işlemi de bu hizmetlerden sadece biridir. ING Bank Müşterilerine para çekme işlemlerinde ATM den para çekme limiti koyan bu banka, limiti olası bir negatif durumda ve ya dolandırıcılık durumuna karşı tedbir amaçlı uygulamaktadır. Buna göre; ING Bank günlük para çekme limiti 1000 TL olarak banka tarafından belirlenmiştir. 1000 TL’den fazla para çekmek isteyen müşterilerden belli bir miktar kesinti yapılıyor.

ING Bank ATM Para Yatırma Limiti

ING Bank ATM den para yatırma limiti, para çekme işlemlerinde olduğu üzere güvenlik amacıyla uygulanan önemli bir tedbirdir. Ama bu limit para çekme işlemine kıyasla çok daha farklı uygulanırken, genel olarak ATM cihazlarından tek işlemde yatırılabilecek para miktarı olarak uygulanmaktadır. Örneğin; ING Bank günlük para yatırma limiti olarak bilinen bu limitte, banka müşterileri fazla miktarda para yatıracakları zaman tek seferde değil de birkaç seferde yatırmaktadır. ATM’ler çoğu zaman tek seferde sadece 40 banknot kabul etmekte, kalan miktar ikinci ya da üçüncü seferde yatırılmaktadır.

ING Bank ATM İşlem Ücretleri

ING Bank ATM en yakın cihaz aracılığıyla gerçekleştirilen bazı bankacılık işlemlerinden banka tarafından ücret talep etmektedir. Günlük para çekme limitinin üzerinde gerçekleştirilen işlemler için banka 5 TL, Turist kart ile çekilen paralardan yüzde 4 oranında komisyon, Kartsız olarak para yatırma işlemlerinden 10 TL ve diğer bankaların ATM’lerinden nakit çekim işlemleri için yüzde 1,15 komisyon kesmektedir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Güncel Bilgiler Turan AY - 2006 - 2024 – Her hakkı saklıdır. İzinsiz kopyalanamaz. Yazılar kişisel tavsiyelerden ibarettir ve yazarlar sorumlu tutulamaz. Yatırım bilgileri yatırım tavsiyesi değildir. İlan ve iletişim için turanay@turanay.com.tr adresine yazabilirsiniz. 1 Saatte Para Kazanma